Rychlé vyhledávání
Počet nemovitostí v nabídce: 38
Provozováno na realitním systému Realman
Nacházíte se: Reality pro Vás s.r.o.

Ochrana osobních údajů

Vaše osobní údaje

Udělujete tímto souhlas společnosti Reality pro vás s.r.o. , se sídlem Turistická 440/38, Brno – Medlánky, IČ: 07177488, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, spisová značka C 83056 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo

Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem evidence plnění. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.
S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Reality pro vás s.r.o. , se sídlem Turistická 440/38, Brno – Medlánky, nebo prostřednictvím našeho webu zde.
Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, přístup nalezente zde
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Cookies